Ivana Žulj: Ništa nije nerješivo uz dobre i nasmijane kolege

Ivana Žulj
Ivana Žulj je stekla novu poziciju Account Director agencije UM Zagreb. Tijekom nešto više od tri godine, napredujući od pozicije Media Plannera, Ivana je dokazala kvalitetu i odgovornost u profesionalnom smislu, ali i izvanredne menadžerske osobine, proaktivnost, entuzijazam i karizmu u komunikaciji s kolegama i klijentima.

Ivana je završila studij Anglistike i Antropologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon završenih studija, tijekom kojih je maštala o tome da postane forenzički antropolog, radila je u obrazovanju prvo kao predavač a kasnije i u Institutu za razvoj obrazovanja u Zagrebu. “Nakon nekoliko godina rada u obrazovanju, odlučila sam da napravim preokret u karijeri i zaposlila sam se u medijskoj agenciji. Prvo medijsko iskustvo stekla sam u agenciji Dotični, a 2014. godine pridružila sam se L’Oréal timu agencije UM Zagreb kao Media Planner. S vremenom sam dobila priliku da se pokažem kao Account Manager, a od polovine ove godine sam na poziciji Account Directora.”

Ivanino unaprjeđenje ne iznenađuje s obzirom na sposobnosti koje posjeduje, posvećenost koju ulaže u svaki projekt i zadovoljstvo svih sa kojima surađuje. Najdraža stvar u agenciji su joj rad s ljudima i timski duh: “Ništa nije nerješivo uz dobre i nasmijane kolege.“ O Ivani smo čuli mnoge riječi hvale. Kako njene kolege kažu, na pitchevima uvijek suvereno vlada odgovorima na sva pitanja i svojim prezentiranjem uspijeva držati nepodijeljenu pažnju prisutnih.

Nesvakidašnja kombinacija vještina, znanja i znatiželje Ivanu čini posebno djelotvornim članom agencijskog tima, koji poput nekakvog petog elementa oplemenjuje istovremeno i radno okruženje i projekte na kojima njen tim radi. Ono malo slobodnog vremena koje ima voli provoditi u pokretanju različitih kreativnih podviga, ponajviše baveći se dizajnom interijera. “Obožavam putovati, gledati zombi filmove i serije, i trudim se provesti što više slobodnog vremena s dvogodišnjim nećakom. Pored toga, koristim svaku priliku da se igram s dizajnom interijera – mogu provesti sate gledajući pločice, pa čak uživam i u rušenju zidova.“